Skip to content

FAQ Einde Airzone

EEN ANTWOORD
IS BINNEN HANDBEREIK

De opblaasbare attracties zullen niet langer in ons park staan.  Ze worden voorlopig gestockeerd in ons magazijn. 

We kijken met veel trots terug op 6 seizoenen aan inflatable fun maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging.

In 2021 stond hier een volledig uitgerust park met gigantisch veel mogelijkheden en een enthousiast team dat door de jaren heen enkel hechter is geworden. 

Tijdens de ‘Airzone jaren’ verzamelden we namelijk ontelbaar veel epische verhalen, slapeloze nachten, lege bierglazen, lachende klanten, uitstekende reviews én helaas ook veel grijze haren.

Onze gezamenlijke passie voor ondernemen heeft ons echter in een nieuwe richting geduwd. Zichzelf heruitvinden en de drang om nieuwe uitdagingen aan te gaan is de drijfveer achter het starten van dit nieuw hoofdstuk. 

Ons nieuw concept “Meadow” wordt momenteel gebouwd.

Met Meadow willen we onze gezamelijke expertise inzetten om een padel- én leisureclub uit te bouwen. Een ontmoetingsplek waar plaats is voor sport, lekker eten en nieuwe ervaringen. Dit allemaal omkaderd in een mooie groene omgeving. 

Uiteraard zal het nog steeds mogelijk zijn een teambuilding, sportdag of evenement te organiseren, maar met andere centrale activiteiten.

Meer informatie zal binnenkort hier verschijnen.

Er zijn verschillende opties voor groepen die reeds een evenement geboekt hadden of een voorschot betaald hebben.

Meer informatie kan u hier vinden. 

We zijn momenteel bezig met het uitwerken van nieuwe formules en pakketten, ook voor vrijgezellenfeesten. Meer informatie zal binnenkort hier verschijnen.

We verwachten de deuren te openen in April 2022.

Uiteraard is het al mogelijk om een initiatie padel, een teambuilding of een sportdag te reserveren.

U kan ons steeds bereiken via [email protected] of [email protected]

We zijn druk bezig met het uitwerken van nieuwe formules voor sportdagen. Deze zullen binnenkort verschijnen op onze nieuwe website.

Er is zéker kans dat we Airzone heropstarten op een andere locatie. Hier zijn echter nog geen concrete plannen voor gemaakt.